Star T910, pH-titrator, 20ml byrett

35 920 kr ex. moms

Autotitratorn Star T900 finns i tre utföranden för pH, Redox/ORP samt för jonselektiva titreringar. Med BNC-kontakt fungerar den ihop med alla våra pH-elektroder och byretten finns i 10, 20 och 50 ml utförande för hög flexibilitet. Utöver titreringsfunktionen fungerar den som fristående komplett pH-instrument.

 

Beställningsvara

 

Artikelnr: START9100 Kategorier: ,

Beskrivning

Automatisk titrator med inbyggd byrett och datalogger

Serien är framtagen för att ge tillförlitliga, snabba och reproducerbara rutintitreringar. Genom dynamisk dosering justeras mängden efter hur titreringskurvan förändras. Flera metoder kan lagras i instrumenten och resultaten visas tydligt grafiskt och numeriskt på den stora färgdisplayen. Instrumenten kan självklart även användas som fristående pH/redox/jon-mätare. De olika varianterna av instrumentet visas nedan.
Byretten är utbytbar och finns i volymerna 10, 20 och 50 ml. Titratorn levereras med 20 ml byrett.

 

Instrumentets olika delar:

Basenhet
Basenheten består av en stor grafisk touch-display, doserpump, kontrollenhet, byrett och elektrodstativ. Alla slangar kan enkelt kopplas loss från instrumentet för rengöring eller utbyte vid behov. Byretten finns i olika storlekar: 10mL, 20mL och 50 mL. Titratorn levereras med 20 ml byrett.

Display
Den stora touchdisplayen ger en tydlig överblick över vad som händer för stunden och ger många möjligheter att redigera och lägga till metoder.

Hållare för titratorflaska
Hållaren är praktisk för att hålla den medföljande titratorflaskan på plats utan att behöva oroa sig för utspillda kemikalier. Hållaren kan plockas bort för att dosera från någon annan typ av kärl.

Elektrodhållare
Den höj- och sänkbara elektrodhållaren har plats för pH/jon/redoxelektrod, referenselektrod, ATC-prob och Orions egna praktiska omrörare (som kan styras och drivas från instrumentet)

 

Dokumentation

Orion Star T900-titrator (Instruktionsbok)