Star T910, pH-titrator, 20ml byrett

29 500,00 kr ex. moms

Autotitratorn Star T900 finns i tre utföranden för pH, Redox/ORP samt för jonselektiva titreringar. Med BNC-kontakt fungerar den ihop med alla våra pH-elektroder och byretten finns i 10, 20 och 50 ml utförande för hög flexibilitet. Utöver titreringsfunktionen fungerar den som fristående komplett pH-instrument.

I lager

Artikelnr: START9100 Kategori:

Beskrivning

Automatisk titrator med inbyggd doserare och datalogger

Serien är framtagen för att ge tillförlitliga, snabba och reproducerbara rutintitreringar. Genom dynamisk dosering justeras mängden titrator efter hur titreringskurvan förändras. Flera metoder kan lagras i instrumenten och resultaten visas tydligt grafiskt och numeriskt på den stora färgdisplayen. Instrumenten kan självklart även användas som fristående pH/redox/jon-mätare. De olika varianterna av instrumentet visas nedan.

 

Instrumentets olika delar:

Basenhet
Basenheten består av en stor grafisk touch-display, doserpump, kontrollenhet, byrett och elektrodstativ. Alla slangar kan enkelt kopplas loss från instrumentet för rengöring eller utbyte vid behov. Byretten finns i olika storlekar: 10mL, 20mL och 50 mL.

Display
Den stora touchdisplayen ger en tydlig överblick över vad som händer för stunden och ger många möjligheter att redigera och lägga till metoder.

Hållare för titratorflaska
Hållaren är praktisk för att hålla den medföljande titratorflaskan på plats utan att behöva oroa sig för utspillda kemikalier. Hållaren kan plockas bort för att dosera från någon annan typ av kärl.

Elektrodhållare
Den höj- och sänkbara elektrodhållaren har plats för pH/jon/redoxelektrod, referenselektrod, ATC-prob och Orions egna praktiska omrörare (som kan styras och drivas från instrumentet)

 

Dokumentation

Orion Star T900-titrator (Instruktionsbok)