Köpvillkor

Beställning

Vi tar emot beställningar via webbutiken, e-post, och telefon. Vi expedierar din beställning så snart den har mottagits av oss. Om vi har några frågor angående Er beställning tar vi kontakt omgående per telefon eller e-post.
Vi tar endast emot beställningar från företag/organisationer registrerade i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Priser

Priser anges i SEK, exklusive moms och frakt. Ingen expeditionsavgift tillkommer på ordrar över 2 000 SEK. Ordrar med varuvärde under 2 000 SEK tillkommer expeditionsavgift med 35 SEK för att täcka kostnader för bland annat emballage.
Där priser inte anges i webbutiken, mejla/ring oss för prisuppgift eller offert. Offererade priser gäller i 30 dagar från offertdatum.

Frakt

Frakt tillkommer på alla varor, såvida ni inte vill betala leveransen med mottagarfrakt. Vid mottagarfrakt anges speditör samt kundnummer hos speditör i beställningsformuläret. Kemikalier kan endast levereras med Schenker.

Betalning

Betalningen sker mot faktura efter godkänd kreditprövning. Betalningsvillkoren är 30 dagar netto från fakturadatum. I händelse av dröjsmål, debiteras dröjsmålsränta med 2,0 % per månad, plus en påminnelseavgift på 50 kronor. Var noga med att tydligt ange kund- och fakturanummer vid betalning.

Leverans

Leverans sker från Scandinovata AB direkt till kund om inget annat angivits. Normal leveranstid för lagervaror är 1-3 dagar.

Leveransförseningar

Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut kontaktar vi er, och informerar om planerat leveransdatum.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella fel och förändringar.