Köpvillkor

Beställning

Vi tar emot beställningar via webbutiken, e-post, och telefon. Vi expedierar din beställning så snart den har mottagits av oss. Om vi har några frågor angående Er beställning tar vi kontakt omgående per telefon eller e-post.
Vi tar endast emot beställningar från företag/organisationer registrerade i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Priser

Priser anges i SEK, exklusive moms och frakt. Ingen expeditionsavgift tillkommer på ordrar över 2 000 SEK. Ordrar med varuvärde under 2 000 SEK tillkommer expeditionsavgift med 35 SEK för att täcka kostnader för bland annat emballage.
Där priser inte anges i webbutiken, mejla/ring oss för prisuppgift eller offert. Offererade priser gäller i 30 dagar från offertdatum.

Frakt

Frakt tillkommer på alla varor, såvida ni inte vill betala leveransen med mottagarfrakt. Vid mottagarfrakt anges speditör samt kundnummer hos speditör i beställningsformuläret. Kemikalier kan endast levereras med Schenker.

Betalning

Betalningen sker mot faktura efter godkänd kreditprövning. Betalningsvillkoren är 30 dagar netto från fakturadatum. I händelse av dröjsmål, debiteras dröjsmålsränta med 2,0 % per månad, plus en påminnelseavgift på 50 kronor. Var noga med att tydligt ange kund- och fakturanummer vid betalning.

Leverans

Leverans sker från Scandinovata AB direkt till kund om inget annat angivits. Normal leveranstid för lagervaror är 1-3 dagar.

Leveransförseningar

Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut kontaktar vi er, och informerar om planerat leveransdatum.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella fel och förändringar.

sv_SESvenska